Članovi

OTP banka je pokrenula novi ciklus GENERATOR ZERO 2023 projekta

[Translate to Serbe:]

Naš član pokrovitelj OTP banka i ove godine svojim poslovanjem doprinosi održivom razvoju

U Beogradu 01. februara naš član pokrovitelj OTP banka pokrenula je novi ciklus GENERATOR ZERO 2023 konkursa. Cilj konkursa jeste da se podrže sva ona rešenja koja bi dovela do smanjenja karbonskog otiska i rasta zelene ekonomije. Svi inovatori, startapovi, mikro, mala, srednja, i socijalna preduzeća, ali i organizacije civilnog društva koje nisu korisnici budžetskih sredstava mogu se prijaviti na sajtu www.generator.rs. Prijave traju do 15. marta. Nagrada obuhvata dva miliona dinara, dugoročnu podršku u domenu poslovne ekspanzije i pronalaženja novih razvojnih mogućnosti.

Ovo je već sedam godina jedan od najvažnijih projekata OTP banke. Do sada su putem projekta podržane inovativne preduzetničke ideje, studenti sa preduzetničkim inovacijama, mala i srednja preduzeća u procesu digitalne transformacije. Preduzetnici koji su pomagali mikro, malim i srednjim preduzećima da prebrode krizu izazvanu pandemijom COVID-19 su nagrađeni. 

Prema rečima predsednika Izvršnog odbora i CEO OTP banke Predraga Mihajlovića, GENERATOR ZERO je najbolji primer strategije koja je okrenuta ka održivom razvoju i inovativnim razmišljanjima u smeru razvoja zelene ekonomije. Član Izvršnog odbora za poslove sa stanovništom i razvoj digitala OTP banke, koji je ujedno i predsednik Velikog žirija konkursa GENERATOR ZERO Vuk Kosovac, istakao je da je ovaj projekat pokrenut još 2017. godine. Za svaki ciklus projekta teme su birane tako da budu značajne za društvo i ekonomiju na lokalnom, ali i globalnom nivou. Direktorka za komunikacije i odnose sa javnošću OTP banke Milena Mićanović, u okviru govora koji je održala na otvaranju konkursa poručila je da je cilj projekta i da se pruži podrška svima onima koji je to potrebno kako bi se ideje koje imaju realizovale. 

Naši članovi pokrovitelji i ovu poslovnu godinu uspešno započinju projektom koji je značajan za celokupnu zajednicu.

Documentation

Download Baner-31.01.2023__1_.jpg  (JPG • 52 KB)

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin