OTP banka pokrenula Generator Zero

Jedno od ključnih strateških usmerenja OTP banke Srbija jeste "zelena tranzicija" u poslovanju, odnosno posvećenost održivom poslovanju

Generator Zero je posvećen podršci i nagrađivanju inovacionih projekata koji predstavljaju održiva rešenja sa realnim i merljivim uticajem na smanjenje karbonskog otiska, kao jednog od najvećih izazova današnjice. Konkurs je otvoren od 17. novembra za mikro, mala, srednja preduzeća, startap kompanije, startap neformalne timove i preduzetnike, koji se mogu prijaviti putem Generator sajta do 20. decembra 2021. godine u ponoć.

Banka je u potrazi za rešenjima koja imaju jasan plan potrebnih resursa i sredstava za njegovo ostvarenje, a prednost će imati oni čija je realizacija moguća u roku od šest meseci od momenta dobijanja nagrade.

Žiri će od svih pristiglih prijava izabrati finaliste koji će dobiti medijsku i promociju na komunikacionim kanalima Banke, dok će pobednik osvojiti 2.000.000,00 dinara i podršku u daljem razvoju i promociji, kao i prezentovanje projekta u OTP Lab inovacionom hubu matične OTP Grupe koja je prisutna u 11 zemalja u Evropi, kao i u investicionom fondu Portfolion.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin