Članovi

Otvoren prvi Muzej viskija u Beogradu u organizaciji člana CCIFS - Pernod Ricard

Beograd je postao prestonica viskija, bar na nekoliko meseci! Kako? Tako što je dobio svoj prvi Muzej viskija & bar na Dorćolu.

Dugogodišnji član Francusko-srpske privredne komore, Pernod Ricard, market lider u uvoznom segmentu žestokih alkoholnih pića i vina u Srbiji organizovao je otvaranje prvog muzeja viskija na našim prostorima. 

Od 8. jula svaki posetilac imaće mogućnost da u okviru organizovanih tura proba dva ukusa viskija, uz različite čulne senzacije tokom probe. Cena ulaznice je 500 dinara, a posetioci mogu da budu samo punoletna lica. Ulaznice se kupuju u shop-u koji ima i ekskluzivnu ponudu majica, dukseva i drugih poklona. Radno vreme muzeja i shopa je od 12 do 20h, s tim da ture počinju na svakih sat vremena od 13h.

Pored posete muzeju posetioci će u posebno dizajniranom muzejskom Baru moći da probaju 25 različitih vrsta viskija koji će se služiti na pravi način za puno uživanje u čašici od 0,05l. Za sve one koji do sada nisu probali koktele od viskija sada imaju mogućnost da to urade u bašti ili lounge delu bara koji radi do ponoći i vikendom do 01h.

Pernod Ricard se izuzetno zalaže za politiku održivog razvoja i promoviše odgovornu konzumaciju alkohola.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin