Članovi

Počinje veliko finale takmičenja „Pekarijada“ 2023.

Posle letnje pauze nastavlja se nacionalno takmičenje za najboljeg profesionalnog i mladog pekara za četvrtu po redu „Pekarijadu"

U organizaciji kompanije Lesaffre veliko finale počinje u njihovom pekarskom centru u Beogradu u četvrtak, 28. septembra. Potom će 23. novembra uslediti i tradicionalna svečana ceremonija uručenja nagrada „Prvi među najboljima“ u Madlenianumu.

Pekari profesionalci su se u prvom krugu takmičenja nadmetali u pet kategorija: domaći hleb, burek, štrudla sa makom, pizza i umetničko delo. U finalu će im se pridružiti budući mladi pekari koji će se nadmetati u kategoriji pogačica sa čvarcima. Kandidate će u finalu ocenjivati žiri sačinjen od najboljih stručnjaka. 

Kompanija Lesaffre nastavlja tradiciju započetu 2015. godine, kada je organizovano takmičenje za najbolje pekare Srbije koji su nas predstavljali na Evropskom prvenstvu. Takmičenje “Pekarijada” je napravljeno u nameri da se istaknu najbolji profesionalni pojedinci u pekarstvu i mladi talenti koji se školuju za ovaj posao.

Više informacija o “Pekarijadi” možete naći na https://pekarijada.rs/. 

Izvor: Lesaffre

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin