Članovi

Podrum vina Wine Art, naš član, proslavio jednu deceniju poslovanja

Naš član Podrum vina Wine Art proslavio je 10.rođendan svog prvog wine bara Podrum Wine Arta u centru Beograda i tom prilikom je okupio svoje goste, kolege i partnere. Jedna decenija uspešnog poslovanja proslavljena je u predivnom ambijentu bara uz degustaciju savršenih vina.

Wine Art kompanija čija je glavna delatnost uvoz i distribucija vina svoju vinsku priču širi i predstavlja svoje vinske barove “PODRUM Wineart”.
Podrum Wineart  vinski bar možete da pronađete i posetite na dve lokacije.

U samom srcu Beograda, na uglu Višnjićeve i Jevremove ulice, smešten je prvi Podrum wineart, lokal koji pleni svojom lepotom i predstavlja autentičan spoj modernog i rustičnog, a sve u cilju što prijatnijeg i kvalitetnijeg uživanja u vinima iz celoga sveta.

U sklopu Podruma, nalaze se wine shop i wine bar, sa velikom ponudom vina, ali sa različitim cenama i iznenađenjima. U ponudi imamo preko 200 različitih etiketa vina, iz Srbije, regiona i ostatka sveta, po konkurentnim cenama.

Šest godina posle otvaranja Podrum-a u centru grada, Wine Art se odlučio da svoju ponudu vrhunskih vina, hrane i prijatnog ambijenta proširi i na prostor Novog Beograda.

U aprilu 2015. godine otvoren je “Podrum Wine Art” Novi Beograd. U sklopu novog stambenog kompleksa u Bulevaru Mihajla Pupina, između ulica Goce Delčeva i Džona Kenedija, nalazi se “Podrum Wineart” vinski bar i restoran, lokal koji pleni svojom lepotom i toplinom.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin