Partneri  •  Komora

Saradnja između UNICEF-a i Francusko-srpske privredne komore

CCIFS poziva društveno odgovorne kompanije da učestvuju u programu UNICEF-a "Unapređenje zapošljavanja mladih kroz radne prakse".

Sa zadovoljstvom najavljujemo saradnju između UNICEF-a i Francusko-srpske privredne komore.

CCIFS podržava program "Unapređenje zapošljavanja mladih kroz radne prakse" i namenski kreiranu platformu "Biram uspeh" koju zajednički realizuje Unicef u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, uz stručnu podršku agencije za zapošljavanje Gi Group i u partnerstvu sa NAPOR-om.

Kako su danas mladi u nepovoljnom položaju kada je u pitanju procenat njihove zaposlenosti ovaj program ima za cilj da obezbedi mladima, kroz prakse, više prilika za razvijanje veština i tako poveća njihove mogućnosti da pronađu odgovarajuće zaposlenje. Ideja je da mladi ljudi dobijaju kroz praksu mentorsku podršku i da stiču "meke" veštine, koje su važne za ulazak na tržište rada mladih. Od dvomesečne prakse korist imaju i poslodavci, koji će uz mlade ljude raditi na razvoju kompanije.

Pozivamo sve zainteresovane poslodavce da se prijave i uzmu učešće u ovom programu putem platforme za prijavu Biram uspeh.

www.biramuspeh.com.

 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin