Članovi

SIAL Paris 2024: 60. godišnjica najvećeg događaja u prehrambenoj industriji

SIAL Paris će se održati od 19. do 23. oktobra 2024. godine u Parc des Expositions, Paris Nord Villepinte.

Dok se SIAL Paris priprema da proslavi svoj 60. rođendan, uzbuđenje i očekivanje dostižu vrhunac među entuzijastima prehrambene industrije širom sveta. Planiran za period od 19. do 23. oktobra 2024. godine, u Parc des Expositions, Paris Nord Villepinte, ovaj značajan događaj i dalje ostaje ultimativno mesto susreta za sve u prehrambenoj industriji. Sam podatak da je već sada skoro 90% izložbenog prostora rezervisano naglašava značaj ovog događaja kao ključne platforme za sve aktere prehrambene industrije.

Značajna karakteristika ovogodišnjeg sajma jeste preuređeni raspored hala, sa akcentom na poboljšanje sektorske organizacije radi unapređenja iskustva posetilaca. Strateška reorganizacija zadovoljava raznolike interese, pri čemu će svaka hala ili tematski prostor biti namenjen određenim kategorijama kao što su slana hrana, mlečni proizvodi i drugi.

SIAL Paris predstavlja međunarodni fokus prehrambene industrije, privlačeći preko 7.500 izlagača iz više od 130 zemalja. Sa 75% međunarodnih posetilaca, događaj prevazilazi geografske granice radi podsticanja međukulturne razmene i saradnje.

Francuska i Italija se nadmeću za prestiž kao najzastupljenije zemlje, pri čemu Italija blago preteže u smislu izložbenog prostora. Značajno je i ponovno pojavljivanje Kine kao učesnika, signalizirajući povratak u formu nakon prekida tokom prethodnog sajma. Uprkos aktuelnim izazovima, zemlje poput Ukrajine, Indije i raznih afričkih nacija spremne su da ostave snažan utisak, ističući globalnu privlačnost i relevantnost događaja.

Pod pokroviteljstvom Predsednika Francuske, SIAL Paris 2024 ima poseban značaj kao simbol kulinarske diplomatije. Sa očekivanim prisustvom od 285.000 profesionalaca i impresivnim nizom velikih kupaca, događaj nudi veliku prilike za vidljivost i proširenje poslovanja na globalnoj sceni. Nadalje, prisustvo preko 100 zvaničnih delegacija ističe njenu ključnu ulogu u podsticanju međunarodnih odnosa i saradnje.

Izlagači i posetioci su pozvani da se unapred pripreme za ovaj monumentalni događaj.

Za više informacija kontaktirajte nas na +381 11 45 11 166 ili kliknite OVDE.

 

 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin