Događaji

Sjajni rezultati srpskog tima na Sport Challenge takmičenju

Na Sport Challenge-u u kojem su učestvovali timovi iz 20 francuskih komora širom sveta Srbija je zauzela prvo mesto

Takmičenje koje je trajalo četiri nedelje probudilo je u svim učesnicima takmičarski i timski duh. Svaki poen dobijen nakon vožnje bicikla, trčanja, planinarenja, ili neke druge fizičke aktivnosti bio je dodatni motiv da se što više vremena provede u prirodi i tako dođe do što boljeg plasmana. 

Na ovogodišnjem Sport Challenge-u učestvovalo je 520 timova iz 20 francuskih komora širom sveta. Pored fizičke aktivnosti takmičari su osvajali dodatne poene i kroz kolektivne i individualne misije, pitanja u kvizu kao i fotografisanjem zabavnih dnevnih izazova. 

Srpski tim brojao je 9 ekipa, i to: Tigar Tyres, Mazars, TPA, Arhi.pro, Schneider Electric, Energotehnika Južna Bačka, dve ekipe Hyatt Regency Beograd, kao i ekipu Francusko-srpske privredne komore.

Ponosni smo na naše učesnike koji su pojedinačno ostvarili fantastične rezultate. Tigar Tyres je zabeležio najbolje rezultate osvojivši 6. mesto na globalnom nivou, i prvo mesto na nivou naše zemlje. Članovima tima uručene su nagrade na Green Gala večeri.

Čestitamo svim našim ekipama na ostvaren rezultatima i timskom duhu koji je na nivou zemalja Srbiju doveo do prvog mesta. 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin