Tigar Tyres organizovao Porodični dan zdravlja i bezbednosti pod sloganom „Rastemo zajedno“

Nakon dvogodišnje pauze usled pandemije, fabrika Tigar Tyres je ponovo otvorila svoje kapije za posetioce.

Kompanija Tigar tyres je organizovala tradicionalni Porodični dan zdravlja i bezbednosti pod sloganom „Rastemo zajedno“. 

Zaposleni i članovi njihovih porodica, gosti i partneri kompanije pozvani su da se priključe zanimljivim, interaktivnim sadržajima sa ciljem da se svi zajedno pokrenu i nauče više o bezbednosti, zdravim stilovima života i eko mobilnosti.

Tim povodom upriličeno je druženje, obilazak fabrike i nagradna igra. Posetiocima je predstavljen proizvodni program fabrike kroz atraktivnu mini-izložbu automobila, počev od najnovijih modela putničkih vozila, do old-timer-a i motora za koje više od 4.000 zaposlenih u bezbednim uslovima proizvode gume. Najmlađi su uživali u letnjem bioskopu, porodičnim igrama, vožnji segway-a i učili se streličarstvu i bezbednom planinarenju na veštačkoj steni.

Događaj je bio i prilika da kompanija predstavi projekat podrške lokalnoj zajednici Growing together, koji ove godine obeležava desetogodišnjicu, kroz izložbu fotografija na kojima je ilustrovano kako je Tigar Tyres svih ovih godina posvećen razvoju obrazovanja, zdravstva i bezbednosti u saobraćaju u Pirotu.

Pored svega ovoga, kroz predstavljanja Politike Michelin grupe zasnovane na 3P, najboljem balansu između Ljudi (People), Planet i Profit, posetioci su bili u prilici da se upoznaju i sa načinima na koje kompanija zbrinjava svoj otpad u skladu sa politikom Grupe da do 2050. bude 0 otpada na deponiji, i da za 50 % bude smanjena emisija CO2.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin