Članovi  •  Generalna skupština

U Ambasadi Francuske održana je Generalna Skupština Francusko-Srpske privredne komore

U Ambasadi Francuske 24. marta 2022. godine održana je Generalna Skupština Francusko-Srpske privredne komore

U Ambasadi Francuske 24. marta 2022. godine održana je Generalna Skupština Francusko-Srpske privredne komore. Skupštinom su predsedavali generalna Direktorka CCIFS u Srbiji, Sanja Ivanić, Predsednik Upravnog odbora, Dragan Stokić iz kompanije Atos IT Solutions, i blagajnik Miodrag Jelić, iz kompanije Lesaffre. 

Na skupu su predočene aktivnosti kojima će CCIFS u narednom periodu baviti, a tiču se promocije potencijala srpskog tržišta kod francuskih preduzeća, aktivnog rada na afirmaciji Srbije kao ekonomskog centra regije Zapadnog Balkana, kao i jačanja glasa CCIFS u Srbiji. Takođe, i ove godine CCIFS nastavlja sa dobro poznatim događajima poput mesečnih susreta, Francuske nedelje, Gala večeri, ali uvodi i neke novine poput projekta The Quest for Net Zero i manifestacije BONŽUR SRBIJA, podržana i od strane Ambasade Francuske. 

Članovi su istakli da je CCIFS komora koja ima svoj lični pečat i koja neguje specifičan duh koji je spoj poslovnosti i hedonizma. Sve kompanije, domaće i strane, željne novih poslovnih prilika su Bienvenues à la CCIFS, te u tom smislu, kao jedan od glavnih ciljeva, komora je postavila i proširenje članstva.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin