Članovi

Unikredit je pokrenuo šesti po redu Međunarodni program prakse – Impact

U okviru ovog programa prakse diplomci iz Evrope, uključujući i one iz Srbije, imaju priliku da se prijave da 18 meseci provedu u bankama članicama Grupe u Milanu, Minhenu, Beču, Londonu, Parizu, Bukureštu, Sofiji, Singapuru, Hong Kongu i Njujorku. Svi zainteresovani mogu da se prijave najkasnije do 17. marta 2019. godine.

Zahvaljujući poslovnoj rotaciji, ovo razvojno putovanje nudi jedinstven uvid u banku i olakšava započinjanje karijere u okviru jedne od vodećih finansijskih grupacija, a učesnici će imati priliku da upoznaju različita područja poslovanja banke, steknu znanje i veštine, ali i da kreiraju sopstvenu mrežu kontakata.

Idealan kandid/kandidatknija, kako tvrde, treba da ima završen fakultet sa visokim prosekom, određeno poslovno iskustvo ili praksu, da zna engleski jezik i bude u mogućnosti da putuje u inostranstvo. Učesnici koji uspešno završe Impact program i pokažu veliki potencijal i izvrstan učinak mogu da očekuju ugovor na neodređeno, vrlo konkurentan finansijski paket i jasan plan profesionalnog razvoja.

Ostale novosti

GRAND PRIX 2019 : GLASAJTE

Za više informacija o projektima nominovanim za Grand Prix 2019 kliknite na linkove ispod. Kandidati za Grand Prix 2019 u dve kategorije :  1....

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin