Članovi

Bonjour Serbie

Događaj "Bonjour Čačak", koji je deo serijala "Bonjour Srbija", uspešno je održan.

21.februara je u organizaciji Francusko-srpske privredne komoreu u Čačku održana manifestacija "Bonžur Čačak", koja je još jednom potvrdila uspeh koncepta regionalnog umrežavanja predstavljenog kroz serijal krovne manifestacije "Bonžur Srbija".

Ova inicijativa ima za cilj susrete sa privrednicima širom Srbije radi sagledavanja ekonomskih potencijala lokalnih samouprava i uspostavljanje saradnje sa privrednim subjektima u gradovima. Manifestacija je okupila veliki broj privrednika i predstavnika lokalnih samouprava, pružajući im priliku da razmene ideje, iskustva i poslovne mogućnosti. Kroz  diskusije, prezentacije i networking sesije, učesnici su imali priliku da dublje sagledaju potencijale svojih regiona i da identifikuju oblasti za buduću saradnju. Pored sastanka francuskog ambasadora i predsednika CCIFS sa gradonačelnikom grada Čačka, održane su prezentacije poslovnih prilika okruga, francuskog prisustva u Srbiji, a naš član JPM & Partners podelio je sa prisutnima aktuelnosti na temu intelektualne svojine. Nakon organizovanog zajedničkog ručka, posetili smo i lokalnu kompaniju Unipromet koja nas je ugostila u svojoj fabrici u Čačku. 

Ovaj događaj nije samo prilika za promociju poslovnih mogućnosti, već i za jačanje veza među gradovima i privrednicima širom Srbije. Kroz ovakve manifestacije, otvara se prostor za razvoj lokalnih ekonomija i podstiče se inovacija i konkurentnost na nacionalnom nivou. "Bonžur Čačak" je još jedan korak ka ostvarenju ciljeva regionalnog razvoja i povezivanja privrednika u Srbiji. Nastavak serijala "Bonžur Srbija" obećava dalje uspehe u ovoj misiji jačanja ekonomske saradnje i razvoja lokalnih zajednica.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin