Događaji  •  Komora  •  Članovi  •  Sastanak & Razmena

Uspešno održan Speed business meeting

Kratki sastanci za dugoročne kontakte

Uz poštovanje epidemioloških mera, održan je još jedan Speed business meeting u organizaciji četiri poslovna udruženja evropskih zemalja u Srbiji.

Kompanije članovi Francusko-srpske privredne komore, Helenskog privrednog udruženja Srbije, Britansko-srpske privredne komore i Hrvatskog poslovnog kluba okupili su se u hotelu Metropol Palace u Beogradu, na tzv. “brzim poslovnim sastancima”.

Speed business meeting otvorili su Richard Robinson, direktor Britansko-srpske privredne komore i Fanina Kovačević-Popaz, izvršna direktorka Helenskog privrednog udruženja, koji su učesnicima objasnili procedure kratkih sastanaka i poželeli srećan rad i realizaciju potencijalne saradnje.

Speed business meeting predstavlja format putem kog kompanije iz različitih poslovnih sektora imaju priliku da razmene kontakte, iskustva i ideje. Na ovom događaju prisutni učesnici imali su priliku da učestvuju na 10 kratkih sastanaka u trajanju od po 10 minuta. Ovim putem, učesnici su razmenili kontakte i razgovarali o delatnostima preduzeća iz kojih dolaze, ali i o planovima za budućnost. Na događaju je učestvovalo 30 učesnika ispred kompanija članova pomenutih poslovnih asocijacija.

Nakon radnog dela usledio je koktel tokom kojeg je nastavljeno neformalno druženje, a oni koji nisu uspeli da se upoznaju tokom sastanaka iskoristili su ovu priliku za dodatnu razmenu kontakata.

Dosadašnje iskustvo je dokaz da poslovni sastanci poput ovih inteziviraju saradnju između komora i njihovih kompanija članova i na vrlo korektan način unapređuju poslovanje. Plan je da se ovaj vid saradnje komora nastavi kroz niz sličnih inovativnih formi sastanaka u kojima će kompanije biti u prilici da razmene svoja iskustva i najbolje prakse u cilju jačanja privrednog sektora u Srbiji.

 

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin