Ljudski resursi

Vebinar 'Nova era procene i razvoja zaposlenih i timova - gejmifikacija'

Organizovan je vebinar „Nova era procene i razvoja zaposlenih i timova - gejmifikacija“ u saradnji sa ManpowerGroup i Japanskom poslovnom alijansom

Ukoliko želite da pogledate snimak vebinara to možete učiniti klikom OVDE.

Juče smo se zabavili učeći: veliki pozdrav #ManpowerGroup timu za naš jučerašnji zum sastanak o Gejmifikaciji u HR-u!
#Gaming industrija nam je pružila neke alate visokih performansi koji mogu da izgrade i poboljšaju veštine, i sigurno nećemo biti poslednji koji će ih koristiti. Sada možete naučiti pregovaranje poput trgovca iz Venecije i nadmudriti samog Machiavelija!
Učenje je zabavno, zabava je znanje.
Veliko hvala svim učesnicima, a posebno koorganizatorima ManpowerGroup i Japanskoj poslovnoj alijansi u Srbiji.
Pratimo trendove u ovoj oblasti.

Zajedno smo razmotrili zašto je gejmifikacija rešenje broj 1, u vođenju ljudskih resursa današnjice.  Tema koja naizgled nema dodira sa poslovanjem, postala je neizostavni alat za unapređenje poslovnih procesa u velikom broju uspešnih kompanija. Gejmifikovan on-boarding proces prilagođen potrebama kompanije, razvoj veština liderstva, procena sposobnosti i njihov razvoj kroz kompjuterske igre samo su neke od oblasti primene. 

Govornici :

Marina Kreculj Pešić i Milica Marjanović (Assert konsultanti) predstavile su nam alate i podelile iskustva kako primeniti gejmifikaciju u proceni kandidata, a kako u razvoju zaposlenih tako da to za njih bude jedinstveno iskustvo.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin