Zaposlenje & Obuke  •  Ekskluzivan događaj

Kompanije članice CCIFS otvorile svoja vrata kandidatima u potrazi za poslom na Online sajmu zapošljavanja

[Translate to Serbe:]

Francusko-srpska privredna komora organizovala je šesti po redu Sajam zapošljavanja. Kompanije učesnice ponudile su više od 40 slobodnih pozicija.

Online sajam zapošljavanja trajao je od 18.novembra na sajtu Francuske nedelje, i zatvoren je 24.novembra. Posetioci sajma imali su priliku da pregledaju profile poslodavaca, opise poslova koji su bili u ponudi, kao i da sa predstavnicima kompanija komuniciraju putem opcije chat.

I ove godine kompanije učesnice nude više od 40 slobodnih pozicija potencijalnim kandidatima različitih interesovanja i obrazovnih profila. Od četvrtka, 18.novembra, na sajtu Francuske nedelje posetioci su imali mogućnost da pregledaju profile poslodavaca, opis posla koji nude, ali i da sa predstavnicima kompanija komuniciraju putem opcije chat.

Onlajn sajam je posvećen osobama koje su u potrazi za poslom ili praksom, kao i poslodavcima koji su u potrazi za adekvatnim kadrovima za rad u logistici, reviziji, građevinskoj industriji, IT industriji, projektnom menadžmentu i mnogim drugim oblastima.

Na sajmu je učestvovalo više srpskih, francuskih i drugih inostranih kompanija članica Francusko-srpske privredne komore, među kojima su Atos, Lafarge, Veolia, KPMG, Joorney Business Plans, Tigar Tyres i drugi.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin