Početak projekta „Poslovna inkluzija“ - ManpowerGroup (copie 1)

Obaveštavamo vas da će naša članica kompanija Manpower Group održati prezentaciju projekta „Poslovna inkluzija“ u sredu, 23. septembra od 14:00 do 15:00h u velikoj sali kompanije ManpowerGroup, Milutina Milankovića 11a, Novi Beograd.

Cilj projekta je da se osnaži zapošljivost teže zapošljivih grupa građana/ki Srbije.  U okviru projektnih aktivnosti, koje počinju 28. septembra, podrška će biti pružena osobama sa invaliditetom, mladima bez roditeljskog staranja, osobama starosti iznad pedeset godina sa akcentom na nezaposlene koju su proglašeni tehnološkim viškom.

Putem pružanja besplatnog programa za procenu, fokusiranog na snage i potencijale, i organizacijom radionica usmerenih na sticanje dodatnih veština i znanja učesnika projekta, ovaj program promoviše ravnopravnost pri zapošljavanju i doprinosi zapošljivosti učesnicima u programima ovog projekta. Sa druge strane, projektne aktivnosti će biti usmerene i na podizanje svesti poslodavaca o mogućnostima zaposlenja teže zapošljivih grupa

Više informacija u vezi sa učešćem u projektu, kako sa aspekta učesnika u programu, tako i sa aspekta partnera projekta možete dobiti putem mejla: marija.skrbic@manpowergroup.rs.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin