Velika društveno-odgovorna akcija Francusko-srpske privredne komore : Uradi nešto drastično da smeće postane fantastično!

Cilj: Ekološki osvešćeniji đaci koji će dalje promovisati svest o važnosti čuvanja sredine u kojoj živimo.

Francusko-srpska privredna komora, na inicijativu našeg kluba za održivi razvoj a u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja ove jeseni sprovodi društveno-odgovornu akciju koja će biti namenjena đacima osnovih škola u Srbiji sa idejom da mladima podignemo svest o značaju održivog razvoja i zaštiti životne sredine.

Ovom prilikom ćemo organizovati takmičenje među školama širom Srbije gde bi se đaci četvrtih razreda angažovali oko pravljenja konstrukcije od otpada. Naš klub za održivi razvoj, kao i šira publika, glasaće za najlepše radove, za koje će đaci biti nagrađeni.

Ovim putem pozivamo sva preduzeća da se uključe u ovu zajedničku akciju kako bi najboljim radovima dodelili lepe nagrade i na taj način doprineli samom projektu.

Nagrade mogu da budu u vidu novčanih sredstava za kupovinu određenih školskih potrepština ili nagrada u materijalnom obliku za pobednička odeljenja.

Za sve informacije, pišite nam na office@ccfs.rs.

 

Documentation

Download CSR_Akcija_2022.pdf  (PDF • 138 KB)

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin