Ekskluzivan događaj

EVENT BOOSTER : 1. sajam organizacije događaja u Srbiji

Les inscriptions ne sont pas encore autorisées pour cet événement.

Francusko-srpska privredna komora Vas sa zadovoljstvom poziva da uzmete učešće na prvom sajmu Organizacije događaja u Srbiji pod nazivom EVENT BOOSTER. Ovaj ekskluzivni događaj je izuzetna prilika za sve ponuđače usluga u organizaciji korporativnih događaja da na jednom mestu sretnu upravo svoju ciljnu grupu: veliki broj poslovnih ljudi, event menadžera, članova, prijatelja i ostalih važnih partnera Francusko-srpske privredne komore.

 

Pored specijalno pozvanih predstavnika poslovne zajednice, događaj će biti otvoren i široj javnosti, ali isključivo uz pozivnicu.

Ovaj sajam se razlikuje od svih ostalih sajmova jer je manjeg formata i organizovan je kao networking event – time vam pružajuće idealne uslove da predstavite svoju ponudu koja svaki događaj čini nezaboravnim.

Izlagački profili koje pozivamo : agencije za planiranje i organizaciju događaja, ponuda prostora, restorana, keteringa, dekoracije, mobilijara, brendinga i štampanog materijala, muzički programi kao i modne kuće, dizajneri, fotografi i video-studiji, animatori, razne zanatske radionice i sve drugo što je potrebno za organizaciju svih formata događaja.

POSTANITE EKSKLUZIVNI IZLAGAČ NA PRVOM SAJMU EVENT BOOSTER I BUDITE MEĐU ODABRANIMA!

Ono što ne stignete ili ne uspete da izložite na štandovima, možete da predstavite u katalogu, štampanom vodiču za organizaciju događaja, koji svi posetioci dobijaju na poklon, i koji nakon događaja šaljemo na preko 300 adresa.

Povežite se i negujte jak profesionalni odnos sa starim i budućim klijentima i korisnicima Vaših proizvoda i usluga.

------------------------------------------------------------

Prijavni formular i izlagački paketi su u prilogu.

Prijave su otvorene do ponedeljka 31.maja, do 16 časova.

Prijavni formular ispunjen vratiti elektronskom poštom na e-mail : office(@)ccfs.rs

Kontakt za sve informacije:

Marina Doder

+381113348351

marina.doder(@)ccfs.rs

 

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin