COVID-19

Covid 19 : Izmene u kalendaru događaja i novi režim rada Francusko-srpske privredne komore tokom pandemije

Nakon proglašenja pendemije i vanrednog stanja na celoj teritoriji Republike Srbije od strane predsednika Vučića, juče, 15. marta 2020., Francusko-srpska privredna komora donela je odluku da njeni zaposleni rade od kuće. Što se tiče događaja koje organizuje naša Komora, obaveštavamo vas da je sve odloženo i da nam trenutna situacija ne dozvoljava da odredimo nove datume.

Pošto su Svetska zdravstvena organizacija, vlasti u Francuskoj i Srbiji preporučile de sa obustave neobavezna putovanja, CCIFS je odlučio da uspostavi program onlajn obuka koji omogućava njenim članovima da nastave da koriste pogodnosti kvalitetnih obuka tokom rada od kuće uz poštovanje svih bezbednosnih uputstava.

Za sve dodatne informacije o načinu rada CCIFS tokom pendemije, kao i za usluge koje predlažemo (onlajn obuka i druge), kontaktirajte nas putem e-maila.

Broj hitnih službi koje treba da kontaktirati po preporukama Vlade republike Srbije u slučaju da imate simptome ili želite da saznate više o koronavirusu: 00381 64 89 45 235/00381 11 2684 566.

Ostale novosti

No news available.

Naši događaji

No event matches your search

Share this page Share on FacebookShare on Linkedin